Retur og ombytning

Hos Hukko.dk har du altid 45 dages fuld returret. Din returret løber fra den dag, du modtager din pakke. Bemærk hvis der skulle være tale om specielfremstillede vare, så gælder returretten ikke. 

Du skal sende en mail til: kontakt@hukko.dk om at du ønsker at returnere en vare. I mailen bedes du vedhæfte ordrebekræftelsen - ikke et krav - men det fremmer processen. Vi vil altid forsøge at tilbagebetale beløbet, til samme kort, som blev brugt ved købet. Men skriv gerne bankoplysninger, reg og konto nr, i tilfælde af, det bliver nødvendigt.

Det skal du gøre senest 30 dage efter, du har modtaget din vare. Det er et krav, at varen er i sin originale emballage for at kunne gøre brug af sin returret. Returretten bortfalder helt, hvis varen er taget i brug eller er i en forringet stand. 

Vi anbefaler derfor:

1) Lad vær med at tage varen i brug, hvis man ønsker at returnere varen.

2) At beholde originalemballagen og ikke beskadige denne. Vi tilbagebetaler hele købsbeløbet med undtagelse af den portoomkostning, du har ved at returnere varen til os.

For at fremme ekspeditionen bedes du venligst— det er ikke et krav— vedlægge kopi af din ordrebekræftelse. Kan ske på mail eller fysisk i varereturneringen.

Pakken skal sendes til:

Hukko ApS

Fortgård Alle 52

2770 Kastrup

_______________________________________

Når vi har modtaget den returnerede vare ubrugt og i samme stand, som du modtog den i, overfører vi varens pris retur til samme kort som det blev købt fra. Der går typisk 2 bankdage før returbeløbet er overført til din konto. Vær venligst opmærksom på, at vi ikke modtager pakker sendt per efterkrav. Der er ikke returret på købte produkter for virksomheder eller institutioner.